Ліга чемпіонів, 4 тур групового етапу

Група Е

Атлетіко – Селтік – 6:0

Голи: Грізманн, 6, 60, Мората, 45+2, 76, Ліно, 66, Сауль, 85

Вилучення: Маеда, 23 (С)

Лаціо – Фейєнорд – 1:0

Гол: Іммобіле, 45+1

Група G

Манчестер Сіті – Янг Бойз – 3:0

Голи: Холанд, 23 (пен.), 51, Фоден, 45+1

Вилучення: Лаупер, 53 (ЯБ)

Црвена Звезда – РБ Лейпциг – 1:2

Голи: Хенрікс, 81 (аг) – Сімонс, 8, Опенда, 77

У квартеті Е все зводиться до розбірок трьох команд. Селтік вкотре виконав роль статиста, зазнавши тенісного розгрому на полі Атлетіко.

Грізманн вже на 6-й хвилині вразив ворота "кельтів", а раннє вилучення Маеди вбило будь-яку інтригу. Альваро Мората з 5 голами вирвався у лідери бомбардирських перегонів ЛЧ.

Лаціо та Фейєнорд обмінялися домашніми перемогами, повторивши минулорічну дуель в групі Ліги Європи. Успіх римлянам приніс гол Іммобіле "в роздягальню". Атлетіко з 8 очками вирвався у лідери групи і готується до важкого виїзду в Роттердам (6 очок). Лаціо (7 пунктів) прийматиме солодку шотландську булочку (1).

Група G виправдала найбанальніші прогнози. Манчестер Сіті трощить всіх і легко гарантував собі місце у плей-офф. Ерлінг Холанд знову відвантажив 2 голи Янг Бойз.

Слідом за "містянами" вихід з групи оформив РБ Лейпциг, хоча німцям довелося понервувати наприкінці матчу з Црвеною Звездою. У наступному турі повинен відбутися остаточний розподіл місць – РБ спробує створити сенсацію на полі Сіті, аутсайдери групи у Швейцарії розіграють путівку до ЛЄ.