Напередодні "пивовари" ганебно вилетіли з Кубка Німеччини від Саарбрюкена – ноунейма з третього дивізіону. Перемога у легендарному протистоянні з дортмундцями могла б дещо підсолодити гіркоту нещодавнього фіаско.

4 хвилини знадобилося Баварії, аби відкрити рахунок. Вже під час першої подачі з кутового Лерой Сане навісив у воротарський майданчик на Дайота Упамекано, а той головою пробив Кобеля. Борусія кинулась відіграватись і миттєво пропустила вдруге. Горетцка і Сане розігнали контратаку, далі Лерой прострілив з флангу під удар Кейну на дальню стійку – 2:0. "Джмелям" шалено не щастило. Доніелл Мален міг скорочувати відставання перед свистком на перерву, але з вбивчої позиції не влучив у площину.

По перерві Борусія грала з трьома захисниками – Зюле замінив на полі Вольфа. Та це їм не допомогло відігратися. Мусіала тричі ледь не збільшив відрив мюнхенців. У першому моменті Кобель за підручником врятував свої ворота при виході сам на сам, а в другому і третьому арбітр зафіксував офсайд.

Єдиною надією дортмундців бодай на гол престижу був Марко Ройс, однак той двічі не забив у перспективних моментах. Один з пострілів на класі потягнув Нойєр, другий вийшов неточним. Харрі Кейн не збирався йти з поля без хет-трику в дебютному для себе Класікері, тому встиг добити суперників на 72-й та 90+3-й.

Баварія набрала 26 очок, але як і раніше відстає від несподіваного лідера Байєра на 2 пункти. Борусія йде на 4-й сходинці з 21 балом.