Атлетіко відразу закрив МЮ на чужій половині поля. Жоау Феліш, який грав попереду разом з Анхелем Корреа, відкрив рахунок вже на 7-й хвилині. Лоді підхопив сферу після подачі з кутового і подав у штрафний – Феліш, зігравши на випередження, головою пробив під ближню стійку.

Після забитого м'яча мадридці не заспокоїлися і створили ще декілька хороших моментів. Наприкінці першого тайму Врсалько дивом не відзначився після чергової класної передачі Лоді на дальню стійку. Хорват ударом впритул примудрився влучити у поперечку. МЮ до перерви майже нічого не створив. Той же Роналду під шалений свист трибун фактично розчинився, зрештою, як і уся команда Рангніка.

По перерві "червоні дияволи" частіше володіли м'ячем, проте до справді небезпечних моментів біля воріт Облака справа довго не доходила. Натомість Атлетіко відповідав швидкими випадами Феліша і Корреа, які вже не були настільки гострими, як у першому таймі.

МЮ несподівано відігрався на 80-й хвилині. Бруну Фернандеш вивів 19-річного Елангу на побачення з Облаком, і молодий шведський вінгер не схибив – 1:1. Перший же постріл манкуніанців у площину воріт виявився результативним. Мадридці все ж могли вирвати перемогу, та елегантний удар Грізманна прийняла на себе поперечка. У підсумку – нічия, яка більше на руку гостям.