УПЛ, 11 тур

Верес – Рух – 2:5

Голи: Сікейра, 82, Балан, 90 – Теслюк, 13, Климчук, 33, Пастух, 65, 85, Квасниця, 88

Команди розпочали матч на зустрічних курсах, відкрити рахунок вдалося підопічним Пономарьова. Денис Теслюк спочатку пробивав злету, Паст парирував, але форвард "жовто-чорних" скористався другою спробою – в оточенні п'ятьох суперників красиво поцілив у дев'ятку. Лавриненку варто поспілкуватися з оборонцями.

Через 20 хвилин Климчук подвоїв перевагу Руха. Верес намагався бодай чимось відповісти, а під завісу тайму Шарай отримав розкішну нагоду відіграти один м'яч – Ледвій віддав в ноги Владиславу, але той не зумів пробити як слід.

По перерві рухівці повністю заволоділи грою. Зрештою, Пастух зробив рахунок розгромним. Яго Сікейра все ж відквитав один м'яч рівнян, однак Євген оформив дубль. Після цього Квасниця забив 5 м'яч Руха та, здавалося б, поставив крапку. Проте Балан зумів відіграти ще один гол, але це не допомогло Вересу.

Тож, Рух піднявся на 3-тю сходинку, набравши 19 очок. Стільки ж у Чорноморця та Полісся. Попереду Шахтар (21) та Кривбас (23). Верес перебуває на передостанній сходинці у турнірній таблиці (6 пунктів).