"Ситуація зі Степаненком заслуговує на те, щоб її виділити. Сергій Ребров сказав Тарасові, що у цьому матчі він на нього не розраховує. Степаненко підвис на жовтих картках, і якби отримав жовту з Мальтою, пропускав би фінал групи проти Італії. Тому логічність і зваженість цього рішення тренерського штабу не викликає у мене жодних питань.

Своєю чергою Тарас запропонував тренерському штабу не вносити його у заявку на матч, а внести гравців, які раніше не потрапляли у заявку, але працювали у тренувальному процесі на рівні з усіма. Таким чином, той же Назарій Русин, вперше потрапляючи у заявку на матч збірної, отримував можливість дебютувати за національну збірну України. Можливість почесну і важливу для будь-якого футболіста. Якби результат на полі у матчі з Мальтою дозволяв, цілком ймовірно, що цю можливість Русин отримав би", – сказав Вацко", – у ефірі програми Вацко on air.

Нагадаємо, збірна України перемогла Мальту у 8-му турі відбору на Євро-2024 та піднялася на друге місце (13 очок). Італія має 10 пунктів у активі та матч в запасі. Англія уже вийшла у фінальну частину турніру.