"Чому матч з Мальтою був важким? Я не думаю, що це зміна клімату чи що ми недостатньо відновилися. Мальтійці грали пізніше, ніж ми. У них було менше часу. Як казав головний тренер, зараз у кваліфікації немає простих ігор. Не думаю, що це через те, що ми грали другу гру поспіль. Це просто хороший суперник, який так само розбирає команду, проти якої грає. Може, через це.

Напевно, ми прокинулись після голу. Звісно, для мене, як захисника, це не дуже хороші новини, коли ми пропускаємо. Захисники та воротарі не люблять пропускати. Дуже радий, що ми зробили хорошу реакцію на цей гол і двічі забили в першому таймі. В другому таймі ми добили третім, і вже було набагато легше.

У мальтійців вже немає задач у цій кваліфікації, але вони хотіли показати, що вони хороша команда. Вони дійсно дуже хороша команда, і вони це показали. Ті, хто будуть писати, що "от, у мальтійців важко виграли", хай вийдуть і зіграють і покажуть, як треба. Це дуже хороша команда. У другому таймі вони додали, але ми забили третій гол, і кінцівка була легкою", – зазначив Миколенко у коментарі "ВЗБІРНА".