– Мудрик дуже мріяв і прагнув забити гол – і це сталося. Але ти пригрозив йому, мовляв, тільки-но спробуй повторити це найближчим часом, маючи на увазі прийдешнє лондонське дербі.

– Я йому сказав: "Якщо ти зробиш це в суботу чи бодай спробуєш, я відірву тобі яйця". Так і сказав, перепрошую за мою французьку. Але головне, що ми взяли три очки. Тішуся за Михайла, за збірну. Це важливий м'яч для команди, він заспокоїв гру.

У нас уже був досвід гри з Казахстаном, коли ми пропускали на останніх хвилинах і втрачали прості очки. Цей гол заспокоїв команду. А тепер ми маємо перемикатися на клуби. Вже у суботу на нього і на мене чекає важлива гра у Лондоні. Михайле, я тобі ще раз кажу... – заявив Зінченко в коментарі для УАФ.

Нагадаємо, Михайло Мудрик відзначився дебютним голом за збірну України у матчі відбору на Євро-2024 проти Мальти (3:1). А вже у суботу, 21-го жовтня, він протистоятиме своєму партнеру по національній команді Олександру Зінченку в лондонському дербі між Челсі та Арсеналом. Стартовий свисток пролунає о 19:30.