Відбір на Євро-2024. Тур 7

Група J

Португалія – Словаччина – 3:2

Голи: Рамос, 18, Роналду, 29 (пен.), 72 – Ганцко, 69, Лоботка, 80

Ісландія – Люксембург – 1:1

Голи: Оскарссон, 23 – Родрігеш, 46

Ліхтенштейн – Боснія і Герцеговина – 0:2

Голи: Рахмановіч, 13, Стевановіч, 41

Португалія приймала Словаччину. Господарі ще у першому таймі продемонстрували тотальну перевагу та постійно створювали небезпеку біля воріт суперника. Це дозволило розмочити рахунок ще на 18 хвилині зустрічі. Рамос виграв боротьбу на другому поверсі та переправив мʼяч у ворота.

Невдовзі Вавро підвів партнерів, зігравши рукою у власному штрафному. Роналду впевнено реалізував 11-метровий. Зірковий португалець міг також забити з гри, але мʼяч пролетів за кілька сантиментів від лівої стійки.

По перерві Словаччина почала огризатися та проводити свої атаки. Зокрема Суслов вийшов на ударну позицію, але пробив високо над поперечиною. А ось Ганцко з допомогою рикошету відіграв один мʼяч. За кілька хвилин Роналду відповів своїм голом, замкнувши подачу Фернандеша. Гості після цього не зупинилися – Лоботка красиво закрутив у девʼятку. Удар зацінив навіть Роналду. Більше голів команди не забивали. Португалія достроково вийшла на Євро-2024.

У паралельному матчі групи Ісландія грала проти Люксембурга. Оскарссон вивів господарів вперед, відгукнувшись на подачу Сігурдссона. Після відпочинку Родрігеш відновив паритет.

Натомість Боснія і Герцеговина розібралася з Ліхтенштейном. Ще у першій половині зустрічі підопічні Мілошевіча заколотили переможні два голи у ворота опонента – відзначилися Рахмановіч та Стевановіч.

Турнірна таблиця групи J

1. Португалія – 21

2. Словаччина – 13

3. Люксембург – 11

4. Боснія і Герцеговина – 9

5. Ісландія – 7

6. Ліхтенштейн – 0