– Артеме, що думаєте з приводу вчинка Роспутька?

– Безмозкий до****об! Так і напишіть. Мізки не можна купити десь в магазині. Якщо людина правильно мислить, то вона повинна розуміти, що зараз відбувається в країні, тим паче, Роспутько з Донбасу, а росія знищує українські міста та села! Зі спортивного плану – це також повне самогубство. Проміняти юнацьку Лігу чемпіонів на третій дивізіон росії може тільки повний до****об!

– У Звєзді із санкт-петербурга тренерами є Геннадій Зубов та Віталій Віценець.

– Тоді зрозуміло, звідки ноги ростуть. Напевно, вони раніше мали попередню розмову з цим Роспутьком. Ці люди для мене мертві, я про них забув. Віценець завжди "славився" своїми проросійськими поглядами. Зубов на цю тему говорив менше, але його вчинок – поїхати тренувати російську команду під час повномасштабної війни – говорить сам за себе. У мене немає слів, на язику тільки нецензурщина щодо них.

– Як думаєте, чим росіяни могли переманити Роспутька?

– Тут справа не в грошах. Скоріше за все, у нього мізки прогнили від російської пропаганди. Думаю, ця людина давно планувала втечу. Він дочекався, поки виїде з Шахтарем за кордон, і втілив свій план у життя. Напевно, на нього давно вже вийшли люди із росії, – сказав Федецький для Sport-express.ua.

Роспутько за загадкових обставин втік з Шахтаря після матчу з Антверпеном в рамках 2-го туру Юнацької ліги УЄФА. Він пройшов реєстрацію в аеропорту, здав валізу, але не з'явився на посадку в літак. За інформацією ЗМІ, зараз гравець перебуває на території рф. Агентство Prostar вже заявило про припинення будь-яких стосунків з гравцем.