"В мене ще й зараз перед очима поєдинок цих збірних в першому колі. До перерви наші хлопці грали дуже погано і добре, що обійшлося тільки двома пропущеними м'ячами. Після перерви події на футбольному полі кардинально змінилися й підопічним Сергія Реброва вдалося відсвяткувати супервольову вікторію – 3:2.

Не виключено, що недооцінили суперника. Мабуть, в перерві Ребров знайшов потрібні слова, достукався до хлопців й ті вже налаштувалися належним чином. Ефективними виявилися й заміни. Хочу побажати нашій збірній, аби вона не наступила на ті ж граблі й розпочала поєдинок в Празі, так, як другий тайм з Північною Македонією в першому колі.

В Празі через травми не зможуть зіграти Ярмоленко та Циганков. Їх є кому замінити, ось коли б випав хтось із стоперів – була б проблема. Місце ц воротах я б довірив Трубіну. Відчувається, що він вже став своїм в Бенфіці й зараз на видноті. Чого тільки вартують його сейви в матчі Ліги чемпіонів з Інтером. Але все одно останнє слово буде за Ребровим.

Швидше всього, українці гратимуть за звичною схемою 4-2-3-1. На вістрі атаки гратиме Довбик. Він хоча й мало забиває, проте має постійну ігрову практику в іспанській Жироні. Переконаний, що наші хлопці чудово усвідомлюють, що лише звитяга залишає їм шанси поборотися за пряму путівку на Євро. Отож, з максимальною мотивацією проблем не повинно бути. Сподіваюся, українці не підведуть і впевнено візьмуть гору", – сказав Вірту коментарі Sport.ua.

Зазначимо, що поєдинок між Україною та Північною Македонією відбудеться у суботу, 14 жовтня, на стадіоні Дженералі Арена у Празі. Початок матчу о 16:00 за київським часом.