Поєдинок між Україною та Північною Македонією відбудеться у суботу, 14 жовтня, на стадіоні Дженералі Арена у Празі. Початок матчу о 16:00 за київським часом. Гру розсудить словенська бригада арбітрів на чолі з Славко Вінчічем.

Підтримувати підопічних Сергія Реброва у прямому ефірі можна буде на платформі Megogo та на регіональних телеканалах Суспільного.

Україна вже зустрічалася з Північною Македонією в рамках 3-го туру відбору на Євро-2024. "Синьо-жовті" програли перший тайм, однак оформили камбек з 0:2 та здобули перемогу. Тоді героями матчу стали Циганков і Мудрик. Перший не допоможе команді в суботу через травму, як і Андрій Ярмоленко.

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом поєдинку у Празі вважає господарів. На перемогу збірної України приймають ставки з коефіцієнтом 1.67. Успіх македонців оцінюють у 5.80. Нічийний результат зустрічі в основний час – 3.90.

Найімовірнішим автором голу фахівці вважають нападника "синьо-жовтих" Романа Яремчука (2,60). У складі збірної Північної Македонії найбільше шансів відзначитися має Александар Трайковський (4,80).

Додамо, що збірна України йде третьою у турнірній таблиці групи С, маючи в активі 7 очок після п’яти матчів. Північна Македонія (7) розташувалася на четвертій позиції. Лідером групи залишається збірна Англії (13), Італія друга (7), а Мальта без очок посідає останнє місце у таблиці.