"Футбольний клуб Гірник-Спорт суворо засуджує дії свого гравця Артема Нижника, який образливим коментарем у бік представників ЗМІ відреагував на допис щодо порушення комендантської години гравцями київського Динамо (U-19). Клубом на гравця вже накладений грошовий штраф.

Також ми не згодні та висловили суворе попередження гравцям Гірника-Спорт, які поставили лайки під цим дописом – Данилу Тузенку, Владиславу Мольку, Іллі Юрченку, Радіону Посєвкіну, Данилу Векличу, Микиті Жукову та Богдану Гора.

ФК Гірник-Спорт приносить вибачення за коментар свого гравця на адресу представників ЗМІ, які виявили порушення комендантської години футболістами київського Динамо (U-19), адже громадяни України повинні дотримуватися комендантської години і не порушувати її під час повномасштабного вторгнення рф в Україну", – йдеться в дописі у Instagram.

Нагадаємо, трьох динамівців (Дмитра Кремчаніна, Кирила Осипенка та Владислава Герича) помітили, коли вони виходили з караоке-бару Boho Safari, відвідувачі якого нахабно порушують комендатську годину. Деякі колеги-футболісти стали на бік гравців Динамо, а форвард Гірник-Спорта Артем Нижник російською написав: "Угомоніться, журналюги".