ЛЄ. Груповий етап. Тур 2

Група В

Марсель – Брайтон – 2:2

Голи: Мбемба, 19, Верету, 20 – Грос, 55, Педро, 89 (пен.)

АЕК Афіни – Аякс – 1:1

Голи: Віда, 75 – Бергвейн, 29 (пен.)

Група C

Бетіс – Спарта Прага – 2:1

Голи: Діао, 9, Іско, 79 – Бірманчевіч, 3

Аріс – Рейнджерс – 2:1

Голи: Мукету-Муссунда, 9, Бабіка, 59 – Сіма, 70

Брайтон врятувався від другої поразки поспіль. У стартовому турі підопічні Де Дзербі поступилися АЕКу (2:3), а сьогодні розписали нічию у матчі проти Марселя. Французька команда ще у першому таймі забила два голи – відзначилися Мбемба та Верету.

По перерві Грос після подачі Мітоми відправив мʼяч у лівий кут та скоротив відставання. Клос збив опонента та привіз пенальті у ворота Марселя. Педро впевнено відновив паритет на останній хвилині основного часу.

У паралельному матчі групи АЕК Афіни приймав Аякс. Гості розмочили рахунок на 30 хвилині – Бергвейн реалізував 11-метровий. АЕК відповів голом екс-гравця Динамо Домагоя Віди.

У групі С Бетіс та Спарта Прага у першій половині матчу обмінялися голами. Бірманчевіч з близької відстані пробив повз голкіпера, а Діао скористався помилкою опонента та з меж штрафного поцілив у сітку. На 79 хвилині Іско забив переможний гол Бетіса.

Натомість Аріс переміг Рейнджерс. Мукету-Муссунда ще на 9 хвилині засмутив гостей. Дессер міг відновити паритет, але його гол скасували через офсайд. А ось Бабіка свій шанс використав та подвоїв перевагу. Вже під завершення зустрічі Сіма відіграв один мʼяч, пробивши головою. Гостям так і не вдалося врятуватися.