Ліга конференцій, 2 тур групового етапу

Група В

Брейдаблік – Зоря – 0:1

Гол: Горбач, 35

Гент – Маккабі Т-А – 2:0

Голи: Тіссаудалі, 39, 90+2 (пен.)

Зоря здійснила один з найдовших виїздів у історії українського футболу – близько 4 тисяч кілометрів до Ісландії. Луганці сподівалися з п'ятої спроби нарешті здобути дебютну перемогу під керівництвом Валерія Кривенцова.

Зоря дуже потужно провела перший тайм і закономірно повела до перерви. Головного бомбардира Герреро спіткала "хвороба нереалізації", але знайшлися інші герої. На 39-й хвилині спрацювала "динамівська" зв'язка. Після розіграшу кутового Антюх ідеальною подачею знайшов голову 19-річного Ігоря Горбача. Це дебютний гол у дорослому футболі для нападника, який досі належить Динамо.

Горбач мав робити дубль, але з хорошої позиції вліпив у воротаря. Друга половина розпочалась з нових моментів, які псує Герреро. Брейдаблік огризнувся спробою Ейольфссона – Турбаєвський не дрімав. Коли ж кіпер Зорі був безсилий, поперечка прийняла на себе удар того-таки Ейольфссона.

Підопічні Кривенцова помітно затиснулись на власній половині. Гюннлейгссон пробивав головою, але Турбаєвський знову врятував команду. Вихованець Шахтаря оберігав ту перевагу, яку організував вихованець Динамо.

Зоря таки домучила перемогу і ділить лідерство в групі разом з Гентом. Бельгійці на класі розібралися з Маккабі. Дубль оформив Тарік Тіссаудалі. Ситуація в таблиці наступна: Зоря і Гент по 4 очки, Маккабі 3, Брейдабліку похизуватися нема чим.