Дербі Північного Лондона між "канонірами" та "шпорами" відбудеться 24-го вересня. Стартовий свисток пролунає о 16:00 за київським часом.

Зінченко і Ко прикро втратили чемпіонство АПЛ наприкінці минулого сезону, однак, схоже готуються знову поборотись за трофей. У стартових п'яти турах "каноніри" набрали 13 очок, не зазнавши жодної поразки. Розійтися миром з командою Артети наразі пощастило лише Фулхему (2:2). Ман Юнайтед, Ноттінгем, Крістал Пелас і Евертон зазнали невдачі.

Крім успіху в чемпіонаті Англії, днями Арсенал ефектно повернувся в Лігу чемпіонів, розбивши ПСВ (4:0). Після результативного першого тайму Артета вже почав проводити заміни, пам'ятаючи про недільне дербі з Тоттенхемом. Наприклад, Зінченко покинув поле на 58-й хвилині. Так що "каноніри" мають підходити до Дербі Північного Лондона не лише на куражі, а й у непоганій фізичній формі.

У Тоттенхема справи в АПЛ йдуть не гірше. Здається, "шпори" не надто втратили у результативності, продавши Харрі Кейна в Баварію. На старті нового сезону вони вже наколотили 13 голів, кращий показник лише в Ман Сіті (14 забитих м'ячів) та брайтонської машини Де Дзербі (15). В активі Тоттенхема 13 очок, точно як в Арсенала, щоправда, у підопічних Постекоглу краща різниця м'ячів.

Лазарет Арсенала майже порожній. З гравців основного складу команді не допоможе лише Юрр'єн Тімбер, який вибув через розрив "хрестів". До слова, на старті сезону нідерландець підміняв Зінченка на лівому фланзі, поки українець був на лікарняному.

Кадрові проблеми Тоттенхема значно суттєвіші. Дербі, найімовірніше, пропустять травмовані Перішіч, Джованні Ло Чельсо, Вайтмен, Хіль, Бентакур та Сессеньон.

Надійний букмекер FAVBET вважає фаворитом протистояння Арсенал. Перемогу Зінченка і Ко оцінюють коефіцієнтом 1.75. Звитяга Тоттенхема помножить ставку на 4.80. Цінник нічиєї – 4.50.

Фахівці очікують результативної гри. На стандартний тотал більше 2,5 можна поставити з коефіцієнтом 1.53, аналогічний тотал менше – за 2.58. Ставки на те, що обидві команди заб'ють приймають з коефіцієнтом 1.57.