Ліга чемпіонів, 1 тур групового етапу

Група В

Арсенал – ПСВ – 4:0

Голи: Сака, 8, Троссар, 20, Жезус, 38, Едегор, 70

Арсенал повертався в ЛЧ після 6-річної паузи. Олександр Зінченко вийшов у основі і зустрічався з ПСВ, де колись починалась його європейська кар'єра.

"Каноніри" забили в першій путній атаці. Бенітес парирував щільний удар Едегора, але першим на добивання прибіг Сака. Зінченко ризикував "привезти" пенальті. Українець у карному майданчику торкнувся м'яча рукою, проте арбітри проігнорували епізод.

Арсенал до перерви довів рахунок до розгромного. Сака до гола додав асист під більярдний удар Троссара. Бельгієць вирішив не відставати, оформивши свої 1+1. Про таке повернення в ЛЧ можна було лише мріяти.

Арсенал у другій половині не наполягав на тотальному знищенні ПСВ. Артета почав проводити заміни, пам'ятаючи про недільне дербі з Тоттенхемом. На 58-й хвилині поле покинув і Зінченко. Вже без українця "каноніри" забили ще раз. Цього разу без нагляду залишився Едегор – у капітана також гол+асист. Арсенал спокійно довів справу до перемоги, зробивши потужну заявку на лідерство в групі. ПСВ явно слід додавати.