Ліга Європи, 1 тур групового етапу

Група Е

ЛАСК – Ліверпуль – 1:3

Голи: Флекер, 14 – Нуньєс, 56 (пен.), Діас, 63, Салах, 88

Уніон Сент-Жилуаз – Тулуза – 1:1

Голи: Амура, 69 – Даллінга, 45+3 (пен.)

Вилучення: Коста, 90+4 (Т)

Група G

Шериф – Рома – 1:2

Голи: Товар, 57 – Паредес, 45+4, Лукаку, 65

Вилучення: Жоау Паулу, 90+8 (Ш)

Серветт – Славія Прага – 0:2

Голи: Масопуст, 32, Огбу, 59

Максим Таловєров залишився у запасі ЛАСКа, але партнери і без українця тайм стримували напіврезерв Ліверпуля. Більше того, на 14-й хвилині саме австрійці відкрили рахунок. З кутового подали на ногу Флекеру, який двома дотиками ефектно розібрався в епізоді. Після відпочинку Ліверпуль доволі швидко все перевернув на свою користь. Нуньєс реалізував пенальті, а Діас завершив вбивчу контратаку "червоних". Під завісу зустрічі Салах добив австрійців.

Матч Уніона проти Тулузи затримали на 10 хвилин через затори у Брюсселі. Першого гола також довелося чекати довгенько. Французи у компенсований час заробили пенальті, який чітко виконав Даллінга. Уніон відповів в середині другого тайму. Амура накрутив захисника і пробив у ближній кут – 1:1.

Максим Коваль вийшов у основі Шерифа на зустріч з Ромою. Український кіпер майже не мав роботи у першій половині, але під завісу таки довелося витягати м'яч зі сітки. Два рикошети від партнерів не залишили Максиму шансів парирувати штрафний удар чемпіона світу Паредеса. Шериф відновив рівновагу зусиллями Товара, який найкраще розібрався у хаосі на кутовому. Щастя молдован тривало недовго. За 8 хвилин Лукаку розкидав кількох опікунів і забив м'яч, який виявиться переможним.

Празька Славія у кваліфікації зняла скальпи зі СК Дніпро-1 та Зорі, а тепер вдало розпочала груповий етап. Чехи відвантажили по голу в кожному з таймів гостьового матчу проти Серветта.