Ліга Європи. Груповий етап. Перший тур

Група H

Байєр – Хекен – 4:0

Голи: Вірц, 10, Адлі, 16, Боніфейс, 66, Гоффман, 70

Карабах – Мольде – 1:0

Гол: Андраде, 56

Група F

Панатінаїкос – Вільяреал – 2:0

Гол: Йоаннідіс, 38, Шпорар, 78

Ренн – Маккабі – 3:0

Голи: Бла,1, Трюффер, 31, Їлдірім, 55

Байєр не залишив шансів шведському Хекену. Леверкузенці влаштували для гостей крижаний душ у дебюті поєдинку: німецький клуб повів у рахунку вже на 10-й хвилині. А невдовзі марокканський хавбек Адлі подвоїв перевагу. Йому асистував екс-одноклубник Зінченка Граніт Джака, який приєднався до "фармацевтів" влітку.

По перерві німецький клуб продовжив побиття опонентів, двічі розписавшись у їхніх воротах за чотири хвилини – 4:0. Тріумфальний старт підопічних Хабі Алонсо.

У паралельному матчі групи Карабах мінімально обіграв норвезький Мольде (1:0). Відтак Байєр очолив групу, на другому місці опинився Карабах. Далі Мольде, а на самому дні – Хекен.

У групі F Панатінаїкос здобув впевнену перемогу над Вільяреалом (2:0). У воротах "жовтої субмарини" розписалися грецький форвард Йоаннідіс та нападник збірної Словенії Шпорар.

У ще одному поєдинку квартету Ренн розтоптав Маккабі. Французький клуб ошелешив суперника вже на першій хвилині. Ще до перерви гості збільшили перевагу, а на початку другого тайму довели рахунок до розгромного – 3:0. Цей тріумф дозволив Ренну посісти перше місце в групі, далі йдуть Панатінаїкос і Вільяреал. На останній позиції – Маккабі.