Українська Прем'єр-ліга. 7 тур.

Шахтар – Оболонь – 1:0

Гол: Назарина, 78

"Гірники" провели генеральну репетицію перед матчем з Порту в рамках Ліги чемпіонів. У останньому поєдинку Шахтар здолав Минай з рахунком 4:1. Натомість Оболонь мінімально поступилася Чорноморцю (1:0).

Перший тайм виявився сухим на голи. Вже на 6-й хвилині господарі мали нагоду відкрити рахунок, однак Рибка ногою відбив м'яч. Після цього "гірники" знову і знову створювали моменти, однак марно. На екваторі першої частини дуелі Оболонь залишилася в меншості – Вовкун у підкаті збив гравця Шахтаря та отримав другу жовту.

По перерві кияни значно активізувалися та з перших хвилин другого тайму демонстрували небезпеку. Контроль м'яча залишався за "гірниками". На старті другої 45-хвилинки стався неоднозначний момент: Степаненко пробив з-за меж штрафного майданчика, а капітан Оболоні в падінні заблокував удар. М'яч потрапив у руку, але суддя вирішив не карати "пивоварів".

Згодом гості ледь не вирвалися вперед – м'яч опинився у воротах господарів поля, однак арбітр зафіксував офсайд. Відкрити рахунок вдалося під завісу поєдинку: Назарина потужним ударом пробив Рибку. Такий рахунок протримався до кінця матчу.

У підсумку Шахтар продовжує очолювати турнірну таблицю чемпіонату України, маючи 17 балів в активі. Оболонь розташувалася на 11-й сходинці (5).