Відбір до ЧС-2026, Південна Америка, 2-й тур

Перу – Бразилія – 0:1

Гол: Маркіньйос, 90

Болівія – Аргентина – 0:3

Голи: Фернандес. Е, 31, Тальяфіко, 42, Гонсалес, 83

Вилучення: Фернандес. Р (Болівія), 39

Еквадор – Уругвай – 2:1

Голи: Торрес, 45+5, 61 – Каннобіо, 38

Нереалізований пенальті: Валенсія, 50

Венесуела – Парагвай – 1:0

Гол: Рондон, 90+3

Чилі – Колумбія – 0:0

Бразилія здобула перемогу над Перу. Вирішальний гол забив Маркіньйос, який головою переправив мʼяч у правий кут. Бразильці могли перемогти з розгромним рахунком, але арбітр двічі скасовував взяття воріт після ударів Рафіньї та Рішарлісона через офсайд.

Аргентина розгромила Болівію. Енцо Фернандес розмочив рахунок у матчі. Під завісу тайму господарі залишилися у меншості після вилучення Роберто Фернандеса. Аргентинці скористалися моментом та забили ще два мʼячі – відзначилися Тальяфіко та Гонсалес. До слова, Мессі не залучили до матчу, щоб форвард зміг відпочити.

У іншому матчі Уругвай несподівано поступився Еквадору. Гості першими відзначилися після влучного пострілу Каннобіо, але ще до перерви Торрес відновив паритет. На старті другого тайму Нандес привіз пенальті, грубо зігравши у підкаті. Валенсія пішов виконувати 11-метровий, але не влучив у площину воріт. Переможний гол для Еквадора забив Торрес, який оформив дубль.

Натомість Венесуела мінімально обіграла Парагвай. У доданий час Рондон реалізував пенальті. А ось у матчі Чилі – Колумбія переможця не вдалося визначити.