Бундесліга. Третій тур

Борусія Д – Хайденхайм – 2:2

Голи: Брандт, 7, Джан, 15 (п) – Дінкчі, 61, Кляйндінст, 82 (п)

Дортмундці на старті нового сезону здобули мінімальну перемогу над Кельном (1:0) і несподівано втратили очки у матчі з Бохумом (1:1). Натомість новачок німецької еліти Хайденхайм записав у свій пасив дві поразки – від Вольфсбурга (0:2) та Хоффенхайма (2:3).

Грізні господарі шокували Хайденхайм вже на старті поєдинку. Спершу Брандт красивим ударом з напівоберта відправив м'яч у "дев'ятку" і вивів "джмелів" уперед. Асистував йому Емре Джан.

А вже за лічені хвилини арбітр призначив пенальті у ворота гостей – їхній півзахисник зіграв рукою у власному штрафному. До 11-метрової позначки підійшов Емре Джан і розвів воротаря та м'яч по різних кутах – 2:0.

Несподівано по перерві Хайденхайм міг скоротити відставання. Однак суддя після перегляду VAR скасував взяття воріт Борусії Д. Згодом гостям таки вдалося відквитати один гол – відзначився Дінкчі. А завершення поєдинку перетворилося для "джмелів" на провал. Алле "привіз" пенальті, а форвард Хайденхайма Тім Кляйндінст не схибив зі стандарту – 2:2.

Борусія Д вдруге поспіль сенсаційно втрачає очки в Бундеслізі. Зараз дортмундці розташувалися на шостій сходинці (5 очок). Хайденхайм перебуває на 13-й сходинці (1 пункт).