"Дуже розчарував програш Динамо. Цього разу у ворота динамівців влетіли три безглуздих м'ячі. Усе почалося з помарки Попова, в епізоді, коли м'яч довго летів до нього – і це була втрата концентрації. Увагу гравці Динамо втрачали і при стандартах біля своїх воріт.

Відзначити Динамо хочеться за гру в атаці. Кияни забили два голи і хотіли дотиснути суперника, щоб здобути перемогу. Однак отримали контратаку та ще й рикошет втрутився не на нашу користь.

До перерви команда Луческу більше володіла м'ячем, але моментів майже не створила. Не йшла гра й у Бешикташа. У другому таймі кияни додали в швидкості, в агресії, більше стали використовувати фланги. Це змінило гру, змусило Бешикташ захищатися. Такий футбол у виконанні Динамо відверто порадував.

Звісно, я більшого чекав від Бешикташа. Однак чого не забрати, так це вміння цієї стамбульської команди реалізовувати свої моменти. У них було чотири гольові шанси, три з яких Бешикташ перетворив на голи.

Цей суперник по зубах Динамо. Але турбує інше – така драматична і несправедлива розв'язка може відчутно вдарити по психології динамівців. Час до матчу-відповіді наша команда, напевно, проведе не в найкращому настрої", – сказав Вірт у коментарі для Footboom.

Зазначимо, Динамо поступилося Бешикташу з рахунком 3:2. Матч-відповідь відбудеться 31 серпня. Стартовий свисток пролунає о 21:00 за київським часом.