Мерсисайдці відновили перемовини із саудитами щодо переходу єгипетського вінгера через велику фінансову пропозицію, хоча раніше відмовилися продавати гравця. Про це повідомляє Arriyadiyah.

Сам Салах планував провести поточний сезон у Ліверпулі, однак позиція команди підштовхнула його серйозно розглянути пропозицію Аль-Іттіхада. Раніше інсайдер Руді Галетті інформував, що клуб з Близького Сходу готовий викласти за Мохамеда 100 мільйонів євро. У такий спосіб, трансфер 31-річного вінгера може стати найдорожчим в історії чемпіонату Саудівської Аравії.

Цього літа до Аль-Іттіхада приєдналися Карім Бензема, Н'голо Канте, Фабінью та Жота. Наразі найдорожчим трансфером в саудівській Про-лізі вважається перехід Неймара в Аль-Хіляль. За даними Transfermarkt ПСЖ отримав за бразильця 90 мільйонів євро.

Нагадаємо, Мохамед Салах перебрався до Ліверпуля у 2017 році. Його контракт з мерсисайдцями розрахований ще на два сезони. Загалом він провів 307 матчів за "червоних", у яких відзначився 187 голами та 80 асистами. У складі Ліверпуля єгиптянин ставав чемпіоном Англії та вигравав Лігу чемпіонів-2018/19.