Товариський матч

Динамо – Вальмієра – 2:0

Голи: Вітінью, 67, Андрієвський, 90 (пен)

Склад Динамо: Бущан (Нещерет, 81) – Кендзьора, Забарний, Сирота, Дубінчак, (Караваєв, 61) – Сидорчук (Бражко, 81), Гармаш (Андрієвський, 46) – Циганков (Антюх, 81), Буяльський, Де Пена (Вітінью, 46) – Ванат (Шкурін, 61).

Це третій товариський матч столичного клубу на останньому зборі у Туреччині. Раніше підопічні Мірчі Луческу розбили сербську Інджію з рахунком 4:0 і так само вдало перемогли казахський топ-клуб Кайрат. Вальмієра на зборах вже провела два спаринги з іншими українськими командами. Латвійці поступилися Руху (0:2) та Зорі (1:2).

У першому таймі командам не вдалося відкрити рахунок. На 17-й хвилині Циганков мав чудову нагоду відзначитись голом після передачі Ваната – голкіпер врятував вальмієрців. На екваторі першої половини грузинський хавбек латвійців Сілагадзе поцілив у поперечку. По перерві Вітінью вийшов на поле замість Де Пени та здобув перевагу для киян після асисту від Буяльського. Під завісу гри оборонець Вальмієри сфолив проти Віталія у штрафному – Андрієвський реалізував пенальті. Отож, Динамо втретє тріумфує на завершальних зборах – 2:0.