В одній з найцікавіших та найстатусніших дуелей 1/8 фіналу Ліги чемпіонів зійшлися ПСЖ та Реал. Якщо лідер мадридців Карім Бензема встиг відновитися до першого матчу, то вінгер парижан Неймар розпочав зустріч на лаві запасних. А колишній вожак королівського клубу, який зараз виступає за ПСЖ, Серхіо Рамос залишився поза заявкою.

Господарі значно краще розпочали поєдинок. Найактивнішим був Мбаппе, який влітку, ймовірно, перейде в Реал. Кіліан регулярно створював гостроту біля воріт суперників, але впевнена гра Тібо Куртуа дозволила мадридцям піти на перерву за рівного рахунку – 0:0.

Другий тайм також розпочався з навали ПСЖ. Мбаппе і Мессі змусили Куртуа демонструвати свій феноменальний рівень. Здавалося, що гол – це лише питання часу. В одному з епізодів Мбаппе вкотре обіграв Карвахаля і заробив пенальті. Вирок взявся виконувати Ліонель Мессі, але аргентинець не зміг переграти голкіпера Реала.

За 20 хвилин до фінального свистка на поле вийшов Неймар. Він майже відразу заробив перспективний штрафний, але Мессі пробив повз ворота. Але вже у компенсований час Мбаппе таки вирвав для ПСЖ перемогу. Кіліан обіграв всю оборону суперника і пробив у дальній кут – 1:0.

Матч-відповідь відбудеться в Мадриді, 9-го березня.