УПЛ, 1-й тур

Верес – Полісся – 0:2

Голи: Макуана, 2, Будківський, 38

Вилучення: Балан, 87 – Гітченко, 57

Полісся у першому турі нового сезону вирішило на своєму стадіоні відсвяткувати дебютний старт клубу у Прем’єр-лізі, Верес не заперечував, тож приймав новачка еліти саме у Житомирі.

Гості матчу ефектно увійшли у новий сезон УПЛ. Макуана вже на другій хвилині організував гол у ворота рівнян, цей м'яч став першим в еліті у новому сезоні. Підопічні Лавриненка намагалися відігратися, але під завісу тайму Будківський подвоїв перевагу Полісся.

По перерві Гітченко на лінії карного майданчика завалив Шарая на газон, Пасхал одразу вказав на позначку. Однак все ж остаточне рішення він ухвалив після перегляду VAR – штрафний для Вереса та пряма червона для Гітченка за фол останньої надії. Все ж реалізувати свої моменти рівняни не змогли, а на 87-й хвилині Балан ще й отримав другу жовту картку.

Згодом матч перервала повітряна тривога, яка тривала близько 30 хвилин. За цей час окупанти встигли влучити у багатоповерхівку в Дніпрі. Після відновлення гри змінити рахунок командам не вдалося. Перший матч Лавриненка на чолі Вереса вийшов невдалим.

Тож, Полісся наразі очолило турнірну таблицю УПЛ (3 очки), а Верес останній.