Ікарді та Ванда Нара відправилися у Туреччину разом з дітьми, про це стало відомо зі сторіс красуні. Ймовірно, для підписання контракту з Галатасараєм. Як повідомляли раніше, турецький клуб заплатить ПСЖ 10 млн євро за цей трансфер. 30-річний аргентинець у сезоні-2022/2023 захищав кольори клубу зі Стамбула на правах оренди.

Ванда поділилася фото з літака, вона в обіймах коханого лежить у ліжку та насолоджуєтсья польотом. "Я люблю спати, але найбільше я люблю спати у повітрі", – написала Ванда у сторіс в Instagram.

Нещодавно лікарі запідозрили, що обраниця футболіста хвора на лейкемію. Ванда розповіла, що пройшла планові щорічні обстеження, але результати виявилися неідеальними. Однак медики ще не впевнені у своєму діагнозі на 100%. Наразі жінка здає додаткові аналізи. Їй може знадобитися тривале лікування.

Мауро і Ванда побралися у 2014 році. Торік вони на деякий час розривали стосунки, однак врешті возз'єдналися. Блогерка виховує двох доньок від Ікарді і трьох синів від попереднього шлюбу.