Раніше журналіст Хорхе Ланата заявив, що Ванда хворіє на лейкемію. Аргентинка прокоментувала цю заяву і пояснила всю ситуацію на своїй сторінці в Instagram.

Модель вирішила пройти планове обстеження, яке вона робить раз на рік. Проте цього разу аналізи виявилися неідеальними. Ванда пройшла додаткове обстеження, що лише підтвердило проблему зі здоровʼям. Наразі Нара не озвучує свій справжній діагноз, адже лікарі ще не впевнені у ньому на 100%. Ванді ще потрібно здати більше аналізів.

"Як і всі мами, я намагалася приховати від дітей свої страхи та тривоги. Я дякую своїй родині, друзям та кожному з вас за те, що ви показали свою любов до мене. Я вже вдома, чекаю нових аналізів і виконую вказівки спеціалістів, які мене супроводжують. Я збережу це в таємниці, особливо щоб захистити своїх дітей", – написала Ванда.

Нагадаємо, нещодавно Ікарді та Нара знову возз'єдналися після з'ясування стосунків. Мауро та Ванда одружилися у травні 2014 року. Модель народила для футболіста двох прекрасних доньок та має ще трьох синів від колишнього чоловіка Максі Лопеса.