Ліга конференцій, 2-й кваліфікаційний раунд

Алашкерт – Дебрецен – 0:1

Гол: Лончар, 50

Ордабаси – Легія – 2:2

Голи: Садовський, 13, Мбодж, 48 – Пекгарт, 63, Крамер, 86

Габала – Омонія – 2:3

Голи: Аллах, 4 – Безус, 45+1, 50, 82

Дебрецен мінімально обіграв Алашкерт. Українець Олександр Романчук розпочав гру на лаві запасних, але наприкінці першого тайму замінив травмованого партнера. На початку другої половини гри Лончар забив гол. Рахунок 1:0 на користь гостей протримався до кінця поєдинку.

Ордабаси зіграли внічию з Легією. Екс-динамівцю Артему Бєсєдіну так і не вдалося дебютувати – українець навіть не потрапив до заявки. Натомість Євген Макаренко вийшов у стартовому складі. Фаворитами вважалися гості, однак у першому таймі вели саме господарі. Швидкий гол вдалося забити Садовському. Поляки створили декілька моментів, та забити так і не змогли. По перерві казахи подвоїли перевагу. Згодом Легії вдалося відквитати один м'яч, а під завісу матчу Блаж Крамер зробив рахунок 2:2.

У матчі Омонії проти Габали Роман Безус створив феєрію. Поєдинок розпочався швидким голом господарів, однак на компенсованих хвилинах до першого тайму українцеві вдалося відновити паритет, забивши штрафний з 30 метрів. По перерві Безус вивів свій клуб вперед, знову реалізувавши штрафний. На 80 хвилині матчу українець забив з пенальті. Це і визначило долю поєдинку. Також футболіст встиг отримати "гірчичника".