Ліга конференцій, кваліфікація

Пюнік – Нарва – 2:0

Голи: Юрічіч, 65, Джеймс, 88

Жиліна – Левадія – 2:1

Голи: Дюріч, 7, Місловіч, 90+3 (п) – Аг'їрі, 51

Паневежис – Мілсамі – 2:2

Голи: Чадженовіч, 17, (п), Сміт, 48 – Гінсарі, 50 (п), 67

Дунайска Стреда – Діла – 2:1

Голи: Труса, 33, Рамадан, 36 – Ковталюк, 43

Пенібонт – Санта Колома – 1:1

Голи: Венеблс, 66 – Моурело, 36

Тірана – Динамо Батумі – 1:1

Голи: Хіла, 90+3 – Фламаріон, 67

Ла Фіоріта – Зімбру – 1:1

Голи: Казолла, 33 – Керунту, 64

Пюнік переграв Нарву. Кольори вірменського клубу захищають Вакуленко та Братков – останній провів на полі увесь матч. Натомість за естонців зіграв Матвій Буренко, для 17-річного українця цей поєдинок став дебютним в єврокубках. Долю матчу визначили не наші футболісти, а Юрічіч та Джеймс, які відзначились голами у другій половині.

Ілля Марковський не зміг врятувати Левадію від поразки Жиліні. У компенсований арбітром час талінці пропустили вирішальний гол з пенальті – героєм словаків став Місловіч.

Паневежис і Мілсамі розписали результативну нічию в матчі з трьома пенальті. У складі господарів зіграли два українці Мірошник та Щедрий. По той бік барикад опинився їхній земляк Ярослав Терехов.

У поєдинку потенційних суперників полтавської Ворскли Дунайска Стреда здолала Ділу. Український нападник гостей Микола Ковталюк відквитав один гол, подарувавши грузинам надію взяти реванш вдома.

Пенібонт та Санта Колома не змогли визначити сильнішого. За гостей виступає українець Андрій Маркович.

Георгій Цітаішвілі офіційно дебютував за Динамо Батумі, в складі якого виступає українець Іван Литвиненко. "Біло-сині" розписали бойову нічию Тіраною. Екс-представники УПЛ голами та асистами не відзначились.

Денис Дедечко допоміг Зімбру врятуватись від поразки із Ла Фіорітою. Українець провів на полі увесь матч.