Контрольний матч

Челсі – Рексем – 5:0

Голи: Матсен, 3, 42, Галлахер, 80, Нкунку, 90, Чілвел, 90+3

Новоспечений наставник "синіх" Маурісіо Почеттіно виставив відверто експериментальний склад, насичений молодими гравцями, які раніше повернулись з відпустки. 22-річний екс-форвард Вільяреала Ніколя Джексон вийшов з перших хвилин, тоді як зірковий Крістофер Нкунку опинився на лаві запасних. Наш Михайло Мудрик участі в матчі не брав. Українець лишень вливається у тренувальний процес після молодіжного Євро.

Челсі зняв усі питання щодо переможця фактично ще до перерви. Дублем відзначився нідерландець Ян Матсен, який провів минулий сезон у Бернлі на правах оренди. Цікаво, що 21-річний фулбек прекрасно зіграв на позиції Мудрика – зліва в атаці. Схоже, принаймні на зборах, в українця з'явився додатковий конкурент. У першому голі несподіваному герою "пенсіонерів" асистував 37-мільйонний новачок Джексон.

У другому таймі свій дебютний м'яч за Челсі провів Нкунку, вибігши на побачення з кіпером. У підсумку лондонці спокійно розгромили команду голлівудського актора Раяна Рейнолдса з рахунком 5:0. Класний дебют Почеттіно і холодний душ для "Дедпула".