Зараз "зелено-білі" перебувають на тренувальних зборах на Закарпатті. У новому сезоні Мирону Богдановичу допомагатимуть його син Остап Маркевич, а також Сергій Атласюк, Андрій Сапуга, Павло Таран та Богдан Стронціцький. У минулій кампанії, нагадаємо, "левів" очолював Андрій Тлумак.

"Я щасливий, що очолив Карпати, і це дійсно важливий момент у моїй тренерській кар’єрі. Так, я тривалий час не працював, пауза затягнулася. Та на це були об'єктивні причини, про які вже не варто згадувати.

Я маю величезний стимул і дуже хочу розвинути клуб. Богдана Стронціцького та Андрія Сапугу я знаю дуже давно. Свого часу обидва виступали під моїм керівництвом і знайомі з усіма вимогами. До того ж, вони працювали у попередньому тренерському штабі.

До речі, окремо хочу подякувати Андрію Тлумаку за виконану роботу. Часто вона була непомітною та чорновою. Мені зараз набагато легше, ніж тоді, коли він розпочинав. Адже на той момент фактично не було жодних умов. Однак настав час рухатися вперед, ми усі розуміємо наше завдання.

Мій син перебував зі мною у Харкові та Дніпрі, їздив із цими командами на збори, був залучений до тренувального процесу, тому знає усі нюанси та деталі. До того ж, він має чималий самостійний досвід. Це і чотири роки у Вільяреалі, і статус головного тренера в Агробізнесі, Чорноморці та Маріуполі. Остап розуміє мене без слів і знає, у який футбол я хочу грати", – цитує Маркевича офіційний сайт "левів"