В ніч на 6 липня російські окупанти завдали ракетного удару по Львову ракетами типу "Калібр" з акваторії Чорного моря. Постраждали багатоквартирні будинки, офіс та інші об'єкти. Наразі відомо про 4 загиблих та 34 поранених.

Серед постраждалих опинився й найкращий голеадор в історії Карпат Володимир Данилюк.

"Москальня посеред ночі віроломно вдерлася до міста Лева і завдала ракетних ударів по шикарному житловому будинку, в якому проживає екс-футболіст та заслужений тренер України Володимир Данилюк.

Помешкання найкращого бомбардира львівської команди Карпати після ударної хвилі залишилось без вікон і дверей, але, дякувати Богу, дружина пана Володимира – пані Ярослава – не розгубилася і допомогла мужу вибратися зі зруйнованої квартири №9.

Це номер під яким Володя провів свою футбольну кар’єру. На жаль, іншим мешканцям будинку не вдалося пережити цієї трагічної ночі. Цивілізований світ спільно з нами повинен заблокувати росіянам вільне пересування по землі, повітрям і водою та ізолювати цю мерзоту від себе років на 5", – написав Олександр Паук у своєму Facebook.

Нагадаємо, що Володимир Данилюк захищав кольори Карпат з 1966 по 1978 роки, провів 293 матчі за клуб, у яких відзначився 88 голами.