Ефектна брюнетка, яка зазвичай тішить своїх шанувальників відвертими фото та відео, цього разу вразила ще більше. Міс Хорватія опублікувала фото з форвардом Манчестер Сіті Ерлінгом Холандом. Дівчина зустріла футболіста на Ібіці, куди він відправивася на відпочинок зі своїми друзями.

Івана, як завжди, була у відвертому вбранні, яке ефектно підкреслило її форми. Натомість Холанд не зраджує кольорам клубу, за який виступає – блакитний костюм та білі протисонцеві окуляри. Зірка Ман Сіті так і не обійняв брюнетку на фото.

Підписники себе не стримували, коментуючи світлину: "Ерлінг забиває на полі та поза ним", "Холанд уже має два Золоті м’ячі?"

Додамо, що норвежець провів 53 матчі за Ман Сіті у всіх турнірів та оформив 52 голи у минулому сезоні. Він разом з командою став чемпіоном АПЛ, завоював Кубок Англії, а тоді тріумфував у Лізі чемпіонів. Раніше зазначалося, що Холанд вже тривалий час перебуває у стосунках з Ізабель Йогансен, подругою дитинства.

А хорватська краля завоювала шалену популярність після чемпіонату світу з футболу в Катарі завдяки своїм провокативним образам. Після повернення з Мундіалю вона кілька разів з'являлася на матчах НБА та перегонах Формули-1. Також спекотну брюнетку помічали в компанії репера Дрейка та зіркового боксера Флойда Мейвезера.