"Радий, що саме такий результат змогли здобути, бо горіли 0:2 після першого тайму.

Що саме сказав мені тренер перед виходом на поле? Сказав декілька слів: "Грай, як вмієш, виходь, допомагай команді". Дуже непросто входити у таку гру, але ми всі професіонали і маємо бути готові виходити у важких ситуаціях, допомагати.

Чому у нас не пішла гра? У першому таймі вони просто більше хотіли перемогти. Не скажу, що вони краще підковані технічно та тактично. Але виграти вони хотіли сильніше у першому таймі, у них хороші вболівальники, які гнали їх вперед.

Тренерський штаб швидко проаналізував перший тайм та вибірково дав рекомендації на другий. Я та інші хлопці змогли перебудуватися. Нам пощастило, що забили цей гол з кутового. Забарний – великий молодець. Це дало нам поштовх для подальших дій.

Чи чекав пас від Мудрика? Чекав. Я там взагалі один був. Це та зона, у якій я був потрібен. Домашня заготовка", – сказав Конопля у коментарі ВЗБІРНА.

Нагадаємо, гравець Шахтаря з'явився на полі після перерви, замінивши Олександра Тимчика. Юхим на 67-й хвилині зумів зрівняти рахунок у матчі, замкнувши передачу від Михайла Мудрика. Це перший гол футболіста за збірну України.