"Мене Суркіс запрошував у Динамо десь 2 роки тому. Але Луческу сказав: "Ні, мені потрібен молодий". Тоді замість мене підписали Кулача, наскільки я розумію.

Я з Ігорем Михайловичем зідзвонився і він сказав: "Вирушай в Австрію на збори, ми тебе чекаємо". Я кажу: "Ігоре Михайловичу, я розумію, але мені потрібно чути думку Луческу", на що він сказав: "Так, добре, без питань. Думаю, він буде не проти. Ти збирай валізу, я поговорю з Луческу і все".

Потім мені зателефонував Гусєв і сказав: "Я зараз йду до Луческу розмовляти, ми на зборах". Вони поговорили і Луческу сказав: "Мені потрібен Кулач і все". Якось так вийшло. У мене одразу з'явилась пропозиція від Ешторіла, я поїхав у Лісабон, був там три дні, але мені вночі зателефонували із Фуенлабради. Я не захотів грати у вищій лізі Португалії, тому що хотів жити в Мадриді", – розповів Зозуля в інтерв'ю SportArena.

Нагадаємо, Роман є вихованцем Динамо, там він у 2006 році розпочав професіональну кар'єру. У 2011-му перейшов у Дніпро, з яким став фіналістом Ліги Європи. Після цього форвард перебрався в Іспанію, де захищав кольори Бетіса, Райо Вальєкано, Альбасете, Фуенлабради і Райо Махадаонди.