"Мені пишуть, що в мене образа, бо він не викликав мене в збірну. Хто мене прекрасно знає як людину… Він мене не те що не викликав, я сам відмовився від збірної.

Чому? Тому що я все прекрасно розумів, я ж не маленький хлопчик. Розумів, що Шевченко, якщо й буде викликати, то садитиме мене на трибуни. Я не хочу таке. Я йому зателефонував перед тим, як написати пост з рішенням, та запитав. Пояснив, що я відмовляюся від збірної, бо не маю ігрової практики. Він сказав: "Вау, супер, ти мужик, ти клас, звичайно, пиши пост".

Він бігав потім по збірній і казав хлопцям: "Зозуля такий поганий, нас кинув. Бачили, що він написав?". Багато таких ситуацій є, які мені неприємні. Чому я той пост написав? Це ж була гра проти Хорватії на виїзді, коли програли 0:1. Я тоді був в Іспанії. Він зателефонував і сказав, що хоче викликати в збірну. Ми з ним домовилися, запропонував таку схему: я приїжджаю, а він дивиться на тренуваннях. Якщо я добре виглядаю – я граю, якщо не сподобається – не граю. Я сказав: "Супер, по руках".

Я приїхав та розумів, що треба добре тренуватися та працювати. Я це і зробив. Добре чи погано – вирішувати тренеру. В день матчу він підійшов та сказав, що вони з тренерами прийняли рішення, що не потрапляю в заявку. Кажу: "Без питань, без жодних образ, добре, ви головний тренер". Взагалі ніякої образи, нічого не було.

І що трапилося потім. Я підійшов до адміністратора і попросив дві моїх футболки, бо тоді приїхали хлопці з Азова, Діма Комаров. Вони саме в холі сидіти, я з ними каву пив. А мені відповідь: "Рома, так на тебе навіть не готувалися футболки". 8-й номер в Маліновського наче був. Каже, що вони ще перед збором знали, що я буду на трибунах сидіти. Це знову ж показує мені, яка ця людина. Не в плані спортсмена, а в плані людини", – розповів Зозуля в інтервʼю SportArena.