Ліга 1. 38 тур

Аяччо – Марсель 1:0

Гол: Відаль, 88

Аяччо безнадійно застряг на 19 місці та точно покинув би елітний французький дивізіон, а Марсель ще кілька турів тому гарантував собі 3 сходинку. Тому турнірна мотивація на суперників не чинила особливого тиску. Цей поєдинок, схоже, став останнім для головного тренера провансальців Ігоря Тудора, адже була інформація, що наступний сезон хорватський наставник почне біля керма Ювентуса.

Партнери Маліновського хотіли належним чином попрощатись з наставником, тому повністю затиснули суперника у першому таймі. До слова, українець починав цей матч зі стартових хвилин. Олімпік весь час володів м'ячем та регулярно намагався відкрити рахунок, проте кожного разу або ударам бракувало точності, або захисники самовіддано кидались під м'яч.

Чудову нагоду Аяччо змарнував Туре. Форвард отримав класну передачу у карному, але замість того, щоб пробити в дотик, вирішив обробляти та дозволив захиснику вибити на кутовий. До перерви Маліновський з близької дистанції не зміг переграти воротаря, а добивання від Ундера з лінії воріт відбив захисник.

На початку другого тайму Маліновський двічі дуже небезпечно загрожував воротам суперників. Перший удар українця з-за меж карного майданчика пролетів вище, а згодом спробу з близької відстані потягнув Леруа. За кілька хвилин Верету сильно приклався до м'яча, проте господарів врятувала стійка.

А от Аяччо сповна скористався своїм єдиним моментом у другому таймі. Відаль вдало підхопив м'яч після кутового та з напівоберту розписався у воротах провансальців. Марсель завершує сезон поразкою, проте команда гарантувала собі Лігу чемпіонів та місце у топ-3 найкращих команд чемпіонату. Аяччо закінчує на 18 сходинці з 26 очками.