Кубок Німеччини. Фінал

РБ Лейпциг – Айнтрахт – 2:0

Голи: Нкунку, 71, Сабослай, 86

РБ Лейпциг лише один раз в історії завойовував Кубок Німеччини, це сталося торік. У Бундеслізі "бики" фінішували третіми та кваліфікувалися у Лігу чемпіонів на наступний сезон.

Натомість Айнтрахт здобував цей трофей аж п'ять разів, однак востаннє – ще у 2018-му. Кампанію у регулярному чемпіонаті франкфуртці завершили на сьомому місці. Перемога у Кубку Німеччини означала би для них путівку в Лігу Європи.

Перший небезпечний момент створив РБ Лейпциг. Тімо Вернер отримав вдалу передачу на вільному просторі у штрафному майданчику і пробив низом по центру воріт. Однак Кевін Трапп зреагував надійно.

Згодом відзначитися міг Нкунку, який влітку, найімовірніше, перебереться в Челсі. Відкрившись під передачу в карній зоні Айнтрахта, форвард ударом в один дотик пробивав у нижній кут. Однак м'яч пролетів повз стійку. На перерву команди пішли із нулями на табло.

У другому таймі Нкунку таки вивів "биків" уперед. Після його удару у штрафному франкфуртців м'яч після серії рикошетів врешті опинився у воротах Айнтархта. 23-й гол нападника за РБ Лейпциг у цьому сезоні. Нагадаємо, Нкунку забивав донецькому Шахтареві на груповому етапі Ліги чемпіонів цього сезону.

На 86-й хвилині Домінік Собослай подвоїв перевагу підопічних Марко Розе, а Нкунку записав у свій актив ще й асист.

2:0 – РБ Лейпциг впевнено підтверджує титул володаря Кубка Німеччини.