"Я виграв п’ять фіналів, а цей програв, але повертаюся додому з високо піднятою головою. Хлопці віддали все на полі. Ми ставимося до всього серйозно – не задираємо носа, багато працюємо. Усі реагують по-різному: хтось плаче, хтось – ні. Нині всім нам дуже сумно, зі сльозами чи без них. Неймовірний матч, чудовий фінал – насичений, яскравий.

Ми відчували тиск проти команди, де більше талантів, ніж у нас. Ми програли гру, але не втратили гідності. Я їду додому з почуттям гордості. Навіть коли я перемагав, не пишався так сильно. Ми старанно відпрацьовували пенальті, але не забили два м'ячі. Хоча згаяні можливості були не лише в серії 11-метрових.

Мої вітання Севільї. Але водночас хочу привітати й своїх хлопців. Вони повинні їхати додому зі спокійною душею та пишатися тим, чого досягли. Це мої хлопці з Будапешта. Я мовчав про Дибалу останніми днями. У нього серйозна травма. Коли дивишся на гру Пауло, стає ясно, що з ним наші результати за останні два місяці були б іншими", – сказав Моурінью після матчу на відео, яке поширила УЄФА.

Нагадаємо, для Жозе Моурінью ця поразка в єврокубковому фіналі стала дебютною в тренерській кар'єрі. Раніше португальський фахівець перемагав у 5 фіналах на чолі Порту, Інтера, Манчестер Юнайтед та Роми. У 2003 році він здобув з "портістас" Кубок УЄФА, у 2004-му (Порту) та 2010-му (Інтер) трофей Ліги чемпіонів, у 2017-му (МЮ) переміг в Лізі Європи та у 2022-му (Рома) в Лізі конференцій.