Ла Ліга. Тур 37

Атлетіко – Реал Сосьєдад – 2:1

Голи: Грізманн, 37, Моліна, 73 – Сьорлот, 88

Підопічні Дієго Сімеоне у попередньому матчі значно зіпсували свої шанси стати віце-чемпіонами Іспанії. Домінуючи на полі з рахунком 3:0, "матрацники" сенсаційно зіграли внічию з Еспаньйолом (3:3) та дозволили мадридському Реалу обігнати себе у турнірній таблиці. Натомість Сосьєдад майже гарантував собі путівку до Ліги чемпіонів.

У першому таймі Атлетіко повністю контролював хід поєдинку. Господарі регулярно підходили до воріт Реміро, але створювати небезпечні моменти вдавалось вкрай рідко.

На 37-й хвилині Грізманн кумедно відкрив рахунок. Форвард змістився з флангу і, здавалося, виконував передачу на Сауля. Проте пас не знайшов адресата – голкіпер лише спостерігав, як м'яч опускався під дальню стійку. Баски жодного разу за тайм не потурбували Грбіча.

По перерві подвоїти перевагу "матрацників" міг Регілон, проте Реміро впорався з потужним ударом. А от Моліна своїм шансом скористався сповна. Мадридці розіграли стрімкий вихід з оборони, який закінчився голом аргентинського захисника.

Гості спромоглися відквитати один гол вже під завісу матчу. На 88-й хвилині Сьорлот відзначився 11-м голом у нинішні кампанії Прімери.

Впевнена домашня перемога не допомогла Атлетіко (76 пунктів) повернути другу сходинку турнірної таблиці, адже Реал Мадрид (77 пунктів) також здобув максимальну кількість очок у паралельному матчі. Попри поразку, Сосьєдад залишився на 4 місці та гарантував собі участь у Лізі чемпіонів – перед останнім туром Ла Ліги команда відірвалась від Вільяреала на 5 очок.