Прімера. 37 тур

Севілья – Реал – 1:2

Голи: Мір, 3 – Родріго, 29, 69

На фінішній прямій сезону "бланкос" змагаються вже не за золото Ла Ліги (воно дісталося Барселоні), а лише за друге місце. Але навіть срібло у Реала може відібрати Атлетіко, який відстає на один заліковий бал.

Севілья зараз бореться за потрапляння у єврокубки в наступному сезоні. А вже за кілька днів на хлопців Менділібара чекає фінал Ліги Європи, де вони зустрінуться з Ромою. Севілья, нагадаємо, є рекордменом за кількістю перемог в цьому турнірі – в неї 6 трофеїв.

На самому старті поєдинку андалусійці шокували мадридців. Удар Хіля оборонці Реала зуміли заблокувати, але Рафа Мір вдало зіграв на добиванні та відправив м'яч за спину Куртуа. Реал міг швидко відігратися. Себальйос вивів на побачення з воротарем Севільї Родріго, але той не влучив по воротах.

Однак невдовзі бразильський форвард Реала зміг реабілітуватися, філігранно реалізувавши штрафний – Буну не встиг навіть смикнутися.

А в другому таймі Родріго оформив дубль. "Накрутивши" на лінії карної зони господарів чемпіона світу Гонсало Монтіеля, бразилець вивів "вершкових" вперед – 2:1. Дев'ятий м'яч Родріго в Прімері в поточній кампанії.

На 83-й хвилині Акунья вхопив пряму червону картку за брутальний підкат проти Себальйоса. 1:2 – остаточний рахунок в цьому протистоянні.

Підопічні Анчелотті за тур до завершення чемпіонату розташувався на другій сходинці (77 очок). В спину дихає Атлетіко, в якого 73 пункти і матч в запасі. Севілья – на 10-й позиції (49 залікових балів).