"Карпати будуть в УПЛ. З Тлумаком або без Тлумака – це вирішувати керівництву. Але Карпати там будуть. Ми дуже швидко забуваємо історію. Три роки тому, коли ми розпочали роботу з клубом, у нас що було? Нічого не було – ні м'яча, ні фішки, ні манішки, ні автобуса, ні стадіону, ні бази. І жодного футболіста. І ми збудували за три роки структуру, збудували клуб.

Ми виконали величезну роботу, і мені прикро, що такий потік критики на мене вилився. І за що? За те, що я відновив Карпати? Ми за три роки вперше помилилися. Я беру відповідальність на себе, що ми не вийшли до УПЛ. Так сталося, що ми оступилися за крок до УПЛ. Але я думаю, що такої чорної критики не заслужив. Чому не вийшли? Минулого року провалили трансфери, зараз знову не вгадали з трансферами. Згоден, тут є моя вина.

А що журналіст Циганик? Він знає завжди. Але не дуже точно. Змінює шапку, як тільки вітер подує. Він дружив з Динамо Київ, потім з Дніпром. З Рухом щось не склалося. Вічний фанат Карпат і завжди їх критикує. А завтра буде в СК Дніпро-1. Але перший кричав, що це за Карпати, які це афери. І де та афера?", – вибухнув Тлумак на післяматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, що львів'яни в останньому турі розписали нічию з Оболонню (1:1), а МФК Металург і Нива теж поділили очки (1:1). Таким чином Карпати посіли 5 місце та не змогли вибороти шанс на стикові матчі. Тож, підопічні Тлумака у наступному сезоні не виступатимуть в УПЛ.