Перша ліга. Група підвищення в класі. 8 тур

Карпати – Оболонь – 1:1

Голи: Кожанов, 45 – Мороз, 58

Оболонь достроково здобула путівку в УПЛ, тож для неї цей поєдинок не мав жодного турнірного значення. Натомість Карпати ще зберігали примарний шанс на стикові матчі, щоб поборотися за підвищення в елітний дивізіон. Для цього львів'янам треба було сподіватися, що у паралельному матчі Нива переможе МФК Металург.

До того ж, "левам" треба було здолати киян із космічним рахунком. Умовно, якщо запорізький клуб не заб'є тернополянам жодного голу, то Карпати мали розписатися у воротах суперника 6 разів, щоб у них була краща різниця забитих і пропущених, ніж у Металурга.

"Зелено-білі" відкрили рахунок наприкінці першого тайму. Юрій Тлумак в центрі поля впорався з кількома опонентами і відпасував на Дениса Кожанова, який з-за меж штрафного вразив ворота Оболоні. 1:0 – з таким рахунком і пішли на перерву. На той час Нива вже поступалася запоріжцям (0:1).

По перерві київські гості відновили статус-кво. Тарас Мороз розрядив гармату з-за меж карної зони львів'ян.

Дива не трапилося. Карпати розписали нічию з Оболонню (1:1), МФК Металург і Нива теж поділили очки (1:1). Кияни вже в УПЛ, на запоріжців чекають стикові матчі, а "леви" прощаються з останньою ілюзорною надією на прописку в еліті.