Манкуніанці уже гарантували собі путівку у Лігу чемпіонів у наступному сезоні. Натомість Челсі перебуває у безрадісному становищі на 12 місці у турнірній таблиці. В останніх десяти матчах в АПЛ "сині" перемагали тільки один раз.

На українських вболівальників чекала приємна новина – Михайло Мудрик вийшов у стартовому складі лондонського клубу. Однак на цьому хороші звістки завершилися. На самому старті поєдинку лівий вінгер Челсі мав хорошу нагоду відзначитися, але невдало пробив з близької відстані від воріт МЮ.

Натомість невдовзі Олд Траффорд тріумфував. Еріксен подав з лівого флангу в центр штрафного, а Каземіро головою переправив м'яч у "дев'ятку".

На 29-й хвилині Чалоба пішов у небезпечний підкат – Антоні, тримаючись за гомілку, покотився по газону і попросив медичної допомоги. Форварда "червоних дияволів" довелося забирати з поля на ношах. Його замінив Маркус Рашфорд.

Арбітр компенсував до першого тайму 6 хвилин. І на п'ятій доданій МЮ подвоїв свою перевагу. Санчо прострелив вздовж воріт на Марсьяля, а той з метра вразив порожні ворота Челсі.

Одразу по перерві Бруну Фернандеш міг довести рахунок до розгромного, однак поцілив у хрестовину. Невдовзі Еріксен невдало пробив з метра, поціливши просто у руки Арісабалаги.

Мудрик провів на полі 64 хвилини. Далі Лемпард випустив замість нього Пулішіча. За цей час українець віддав 13 точних пасів (92,9%), виграв 10 єдиноборств, три рази відібрав м'яч у суперника, але 6 разів втратив володіння.

Під завершення тайму Веслі Фофана "привіз" пенальті у ворота Челсі. А вирок спокійно реалізував Фернандеш: Кепа завалився вправо ще до удару. Але на цьому страждання "синіх" не завершилися. Рашфорд вирвався на побачення з Арісабалагою, відправив м'яч між ногами голкіпера – Кепа спробував дотягнутися, але з другої спроби Маркус завершив справу – 4:0. Лондонці таки змогли відквитати один м'яч – гол престижу забив Феліш.

Манчестер Юнайтед після цього тріумфу піднімається на третє місце в АПЛ (72 очки). Челсі залишається на 12-й позиції (43 пункти).