Мадридці поступились "кажанам" у 35-му турі Ла Ліги з рахунком 0:1. У доданий арбітром час на полі сталася сутичка між суперниками через вболівальників Валенсії, які скандували расистські образи на адресу Вінісіуса і кидали у вінгера Реала різні предмети. На диво, єдиним гравцем, якого вилучили з поля став саме бразилець.

"Ми підтримуємо Вінісіуса. Він не хотів продовжувати грати. У Ла Лізі серйозні проблеми з расизмом. Весь стадіон називав Віні мавпою – матч треба було зупинити. І я це сказав арбітру. Як ми зіграли? Та я не хочу говорити про футбол. Хіба ви хочете говорити зараз про футбол?" – цитує Карло Анчелотті MadridXtra.

Валенсія поквапилась з відповіддю на своєму офіційному сайті: "Враховуючи невдалі заяви Анчелотті, абсолютно неправильні, коли він назвав усіх уболівальників Местальї расистами, клуб не може цього терпіти. Ми прямо відкидаємо ці звинувачення.

Можливо, це наслідок помилки в мові, він, мабуть, зрозумів інше слово. Клуб засуджує будь-які расистські образи. Ми працюємо над тим, щоб ідентифікувати людей, які ймовірно зробили жест або демонстрацію, але називати всіх уболівальників Валенсії расистами – це нісенітниця, і клуб не може мовчати".