Прімера. Тур 35

Атлетіко – Осасуна – 3:0

Голи: Карраско, 44, Сауль, 62, Корреа, 83

Підопічні Дієго Сімеоне продовжують перегони з Реалом за срібні медалі чемпіонату. Перемога у грі проти Осасуни дозволила б Атлетіко тимчасово перегнати "вершкових" та допомогти Жироні Циганкова втриматись на 8 сходинці Ла Ліги.

"Матрацники", очікувано, забрали м'яч під свій контроль та зі стартових хвилин тероризували суперника. Воротар ефектно відбив удар Грізманна, а дальній постріл Сауля взяла на себе стійка. Цікаво, що до 15 хвилини Мората двічі розписався у воротах Будіміра, проте в обох випадках рефері скасовував гол через офсайд.

Постійний тиск підопічних Сімеоне ще до перерви все ж конвертувався у гол. Оборонці Осасуни занадто високо зустріли швидку контратаку мадридців: Грізманн вибіг на побачення з голкіпером, проте віддав на Караско – бельгієць не схибив. Подвоїв перевагу Сауль, який підхопив передачу де Пауля та потужно прошив ближній кут.

Гості побігли скорочувати відставання та отримали ще один гол у свої ворота. Фінальну крапку у грі поставив удар Корреа.

Таким чином підопічні Атлетіко (72 пункти) підіймаються на другу сходинку, проте Реал (71 пункти) може дуже швидко повернути їх на третє місце, адже "вершкові" ще мають матч в запасі. Осасуна не змогла скинути Жирону з восьмого місця та має в активі 47 очок.