Ла Ліга. 35-й тур

Атлетік – Сельта – 2:1

Голи: І. Вільямс, 5, Беренгер, 54 – Ларсен, 50

Команда з Більбао є прямим конкурентом Жирони за місце в зоні єврокубків. У попередньому турі Атлетік розгромно програв Вільяреалу (1:5) та подарував команді Віктора Циганкова місце на 7-й сходинці.

А вже сьогодні, 20-го травня, "жовта субмарина" зрівняла шанси, перегравши каталонців (2:1). Щоб повернутись у боротьбу за місце під сонцем баскам треба було перемагати Сельту, яка йде в середині турнірної таблиці.

Гол не змусив на себе довго чекати. Вже на 5-й хвилині поєдинку віртуоз Іньякі Вільямс відкрив рахунок в матчі. У поточному сезоні нападник не вражає результативністю – 10 голів та 2 асисти в матчах Ла Ліги. Сельта не поступалась Атлетіку за грою, але свої моменти у першому таймі не реалізовувала.

По перерві команди обмінялись забитими м'ячами. Йорген Ларсен ненадовго відновив паритет, а вже за 4 хвилини Алекс Беренгер повернув перевагу баскам. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу підопічних Ернесто – 2:1.

Отже, Атлетік здобув 50 очок та обійшов Жирону (48 балів). Сельта йде тринадцятою в турнірній таблиці Прімери (39 пунктів).