АПЛ. 37 тур

Борнмут – Манчестер Юнайтед – 0:1

Гол: Каземіро, 9

Кілька місяців тому Борнмут вважали одним із претендентів на пониження в Чемпіоншип. Однак зараз "вишні" відірвалися на безпечну відстань від зони вильоту. Манчестер Юнайтед під завісу сезону бореться за путівку в Лігу чемпіонів.

У стартовому складі "вишень" знову вийшов Ілля Забарний. Вперше українець з'явився в основі у попередньому турі – Борнмут поступився Крістал Пеласу (0:2), але головний тренер високо оцінив гру нашого оборонця.

Уже в дебюті дуелі "червоні дияволи" ошелешили господарів швидким голом. Еріксен закиданням знайшов у штрафному Каземіро, який ефектно у падінні вразив ворота Нето. В середині тайму "вишні" мали хорошу нагоду відновити статус-кво – Соланке обробив м'яч в карній зоні суперника і пробив низом, але Де Хеа встиг дотягнутися до м'яча.

Також господарі дуже активно розпочали другий тайм. Реакцію Де Хеа по черзі перевірили Брукс та Соланке. Згодом агресивніше почали діяти манкуніанці. Небезпечно пробивав Бруну Фернандеш, але його удар заблокував Забарний.

Український захисник провів на полі весь поєдинок. Він віддав 53 точні паси (95%), заблокував два удари, виграв 3 єдиноборства, але стільки ж разів втратив володіння м'ячем.

Борнмут не зумів врятуватися від поразки – 0:1. Команда Забарного залишилася на 14 щаблі АПЛ (39 очок). Підопічні Тен Хага – на четвертій сходинці (69 пунктів). У них однакова кількість залікових балів з Ньюкаслом.