УПЛ. 27 тур

Олександрія – Динамо – 1:5

Голи: Сігеєв,40 – Андрієвський, 17, Ванат, 32, Вівчаренко, 73, Логінов, 77 (а), Волошин, 89

У попередньому турі Динамо у свій День народження поступилося Чорноморцю (2:3) і фактично втратило шанси на бронзу УПЛ в цьому сезоні. Зараз кияни йдуть на четвертій сходинці. Підопічні Ротаня розташувалися одразу ж за "біло-синіми".Тож дуелі в Олександрії принциповості не бракувало.

На 17-й хвилині вперед вийшли підопічні Шовковського. Кабаєв накрутив опонента і відпасував на Андрієвського, який красивим ударом з лету відкрив рахунок.

Невдовзі господарі подвоїли перевагу. Перріс на підступах до штрафного Олександрії відібрав м'яч у Сігеєва і віддав на Ваната. Форвард киян чітко розібрався з Бабогло і Логіновим та ефектно вразив нижній лівий кут воріт Шевченка. До слова, Ванат отримав триматчеву дискваліфікацію за сексистські висловлювання на адресу арбітрині Катерини Монзуль. Однак рішення набуде чинності з понеділка, 22 травня.

Ще до перерви команда Ротаня відновила інтригу. Реабілітувався Сігеєв, який "привіз" попередній гол. Ковалець прострелив з правого флангу, Кулаков п'ятою віддав пас на Кирила, а той впритул розстріляв ворота Нещерета.

У другому таймі "біло-сині" знову забили. Буяльський закинув "черпачок" на Вівчаренка, який з меж штрафного потужно пробив з лету – 3:1. А вже за лічені хвилини матч призупинили через загрозу російського ракетного удару.

Після відбою повітряної тривоги Логінов записав у пасив автогол – 4:1. А під саму завісу матчу Назар Волошин, який вийшов на заміну, добив господарів – 5:1. Після цього поєдинку Динамо залишається на четвертій позиції (53 очки), Олександрія – на п'ятій (42 пункти). Підопічні Шовковського до кінця сезону ще зіграють з Колосом, Вересом і Металістом 1925. Олександрія зустрінеться з Вересом, Зорею і Рухом.